Monthly Archives: July 2009

Helt klockrent

30 July 2009

Tja, vad ska man säga. En del saker ändras då aldrig.

Dubai 1978

22 July 2009

Ramlade över lite bilder från -78 här i dubai. Fyra av dom var tänkta att bli ett panorama så jag passade på att slå ihop dom lite snabbt i ett panorama program. Blev ganska hyfsat.

Mer bilder från Sverige

14 July 2009

Längs Rönne å den här gången…

Förhandling…

13 July 2009

Kim har förhandlat sig till en bra deal. Shandra lagar mat och vi tar en grogg under tiden. För bra för att inte gå med på. Så nu 4 groggar och en underbar kycklinggryta med ris senare är man lagom nöjd och belåten. Shandra bråkade inte ens över drinkarna idag. Visserligen fick vi gå och köpa kyckling och groggvirke men det är det värt.

En annan sak, jag har träffat en ny kärlek. Hon är från Indien (Shandra är från Sri lanka så inga missförstånd här inte) och den renaste jag träffat på länge. Har umgåtts hela kvällen och hoppas vi ska träffas igen snart. Lovar att berätta mer om detta senare 😉

Får jag?

13 July 2009

Nån gång i framtiden…

Skulle Cecilia tillåta att jag klär våra ungar såhär? Mario, Mega-man och Jedi är ju självklara…

Edit: La till hummern som visserligen är kul men ganska underlig…

Long time no seen

11 July 2009

Vi har inte skrivigt nått på rätt länge nu. Mest för det inte hänt något, vi är panka och gör inte så mycket mer än äter, sover och går till kontoret. Inte ens bilderna från midsommar har kommit upp så jag tänkte ta och slänga upp lite bilder.

Dessutom har jag lagt till ett twitter feed där jag skriver betydligt mer än här.