Home » Uncategorized » Lön och shopping…

Lön och shopping…

Det har varit löning och då ville vi ha nått gottis. Vi åkte till Festival city och tänkte käka på Fuddruckers. Mycket god mat och ganska trevligt med omväxling.  Dessutom fick vi en chans att kolla närmare på en laser graverare. De har en där som graverar på lite av varje som man kan köpa. Välj ut nån av grejorna och ge en bild och killen graverar. Eller i vårt fall, välj nått billigt och försök ta över maskinen och datorn. Nu var vi ju mest intresserade av maskinen och att få se den i action och hur det funkar. På det hela var det en enkel och ganska smärtfri process som helt klart ska utforskas närmare. Efter lekstunden gick vi och krubba. Det blev det vanliga, nämnde jag nått om omväxling så var det nog bara delirium. På vägen tillbaka till taxin eller kanske IKEA så smet vi inom ett musikstånd och shoppade loss. Nu ska Tjejerna få ångra att de flyttade hit. Vi har köpt var sin ukulele. Nu har jag ingen bild på kims eftersom den är på hans rum och där är inte jag.

Uncategorized

3 Comments to “Lön och shopping…”

  1. UKULELE!!!! Inte bara en utan TVÅ!! Jag avlider, hahahahahaha, det blir upp till bevis i baren, tro mig!! Hahahahahahahahaha, jag dör lite till…

  2. Här i sverige gjorde någon musikaffär i HBG reklam för att man kunde köpa ukulele i 8 pack. Dessutom i varierande färger. Ifall man kanske söp bort sin ukulele på en fest kunde man alltid ha en extra till hands om andan skulle falla på och man bara var tvungen att liral lite en söndagsmorgon när affären var stängd. 🙂

  3. Om någon skulle finna det intressant kan jag ju upplysa om Ukulelebutiken nummer ett i sverige. http://www.jamshop.se/banjo-mandolin-ukulele-mfl/

Leave a Reply

(required)

(required)