Home » Uncategorized » Korkade människor

Korkade människor

Det brukar sägas att om man sätter ett oändligt antal apor vid ett oändligt antal skrivmaskiner kommer en av dom förr eller senare att prestera Shakespeares samlade verk. Internet har dock bevisat att så inte är fallet.

Jag presenterar sia_h@hotmail.com som smaklöst nog gillar att sitta bakom sin anonyma hotmailadress och kritisera folk. (Kommentaren finns på en tidig post, typ #15)

Du är nog den snålaste människan på denna planet. I din blogg kommenterar du genomgående om hur allt är så dyrt och då pratar vi om små pengar. Snål-Petter se till och leva också, vill även påpeka att du borde kanske se till och banta ifall du ska spara pengar då flygbolagen ska tvinga överviktiga köpa två biljetter/säten!

Vänligen

Jag riktar det här svaret direkt till sia.

Visst är det lite trångt på flygplanet, men jag får faktiskt plats i ett säte, men om skickar en bild på dig själv så ska vi se om jag inte kan kritisera dig lite med. Att dessutom påstå att jag är snål baserat på att jag tycker att en 450 ml youghurt (hur det nu stavas) för 42 spänn är dyrt är lite underligt, jag säger ju inget om att jag inte spenderar mina pengar, jag bara berättar att det är dyrt.

Nåväl, jag hoppas du skickar den där bilden, så ska jag publicera den så alla får kommentera.

Uncategorized

4 Comments to “Korkade människor”

 1. sia_h@hotmail.com, Tulle lille som har snedvriden syn på världen som måste kritisera andra för att själv må bra. Dessutom felaktigt???! Läser man lite mer i bloggen ser man att det tex inte snålas på alkohol, och det kostar en del pengar det med. Jag kan kanske inte tycka det är världens mest näringsriktiga dryck men den e fan inte billig. Så var du har fått snålheten ifrån och att dom inte lever vet jag inte. Och att hoppa på människor för deras kroppsstorlek är ju bara ett sätt att visa att man kanske inte är mogen nog att handskas med internet där det trots allt finns en ganska stor mångfald.
  Har du varit inne på Lotties trädgård också och kollat om där är några blommor du kanske inte gillar?

 2. Har hela huvudet fullt av elaka tankar och saker jag vill säga till “sia”!
  Men det kan nog räcka med – Skaffa dig ett eget liv och sluta sprida ditt gift på en härlig blogg!
  Vi är många som följer våra kompisars liv i Dubai och detta ger bara så otroligt dåliga vibbar.
  Ser också fram emot kortet…

 3. Fan va ilsken jag blir, varför känner vissa människor ett sånt tvång att hacka och kritisera, dessutom för saker de definitivt inte har med att göra? Kryp för fan tillbaks under din sten igen, ditt jävla puckoarsle.

 4. Jag förstår inte hur man kan påstå att någon är snål bara för att man inte vill köpa en yoghurt för över 40 skr. Då är jag oxå snål för det finns roligare saker att slänga ut pengar på än en dyr yoghurt, det finns billigare yoghurtar. Åsså är jag överviktig kanske till och med lite skitviktig 😛 MEN FASIKEN VAD BRA JAG MÅR 😀 annat än den som måste gnälla på småsaker 😀

  Å tänk vad länge vi kan leva på hullet 😉

Leave a Reply

(required)

(required)