Home » Uncategorized » Sjukdom och äntligen en snabb tillbakablick.

Sjukdom och äntligen en snabb tillbakablick.

Jag skrev tidigare att jag skulle återkomma dagen efter men jag var flunka helt på det. Nåja, historien är såhär. Jag och Kim sitter på balkongen och hinkar öl som vanligt när det dyker upp en massa filipinos. Det är tydligen så att nån form av religiös händelse utspelade sig i lägenheten. Anna, Jeni och John var med i gänget och de dök strax efter upp på balkongen med oss. Efter att de flesta gäster gått kom även Monica och Shalee ut och satte sig. Det blev lite sprit innanför rocken och vi bestämde oss för att sticka bort till “chika grill”, vilket är ett dansställe en bit bort. Vi fick med oss Mohammed och fick alltså ta två taxi. Väl där var det rätt lugnt till en början. Nästan trist med ett liveband som visserligen inte är dåliga men spelar trista låtar. Jag lämnade ganska omgående gänget och begav mig iväg på jakt efter nått skoj, dvs baren. Lite senare drog musiken igång och ungefär då hade jag och Mohammed tagit oss ner till dansgolvet från var sitt håll. Nu är jag inte direkt kännd för att dansa men med Mohammeds stöd (killen har inga hämningar) drog vi igång. Då kom även Kim ner och det blev ös på allvar. Efter en stunds trugande fick vi med oss alla filipinos också. Låt oss säga att jag inte är 20 längre och när det smärtade till lite extra i bröstet av allt dansande drog jag mig iväg och satte mig. Timingen var perfekt och stället stängde strax efter.

Det var när vi skulle ta oss hem som det blev lurigare. En stor taxi stannade mitt på vägen och alla kastade sig in. Det var lite lurigt att få plats. Vår placering var ju inte den bästa. Två små flickor och en pojke i baksätet där det är tre platser. Två filipinos och två svenskar i mitten där det också är tre säten, inte så bra planerat. Och Mohammed i framsätet. Vi hann inte mer än 10 meter innan vi blev stoppade och en arg myndighetsperson började skrika på en taxichafför som såg lite rädd ut. Mohammed är ju inte sen av sig och började skrika tillbaka. Efter lite skrikande på arabiska de emellan fick vi åka vidare. Men chaffören var lite rädd då vi var en person för mycket i bilen. Anna fick ducka med andra ord och tryckte ner sig framför mig och jeni på golvet i taxin. Väl hemma tog jag och kim en öl på balkongen och sen var det sängen nästa.

Idag har jag varit hemma från jobbet. Sjuk och allmänt illa. Jag blev förkyld igår och under kvällen blev det riktigt illa men jag var hela utslagen så jag märkte inte mycket av det.  Idag var jag fortfarande kass och stannade hemma. Men det känns lite bättre, fick hoppa över att åka till spritbutiken eftersom jag tog ut mig helt på en runda till CC. Men vi har iaf fyllt på spritlagret.

Uncategorized

No Comments to “Sjukdom och äntligen en snabb tillbakablick.”

Leave a Reply

(required)

(required)