Home » Uncategorized » Hemma igen en sväng…

Hemma igen en sväng…

Så var man i Änglajävlaholm igen. Skönt väder normalt så hade jag sagt varmt men nu har jag städat hela balkongen och fixat med växterna så man ska kunna sitta där med en sisha och är knappt svettig.

Ska ta en ordentlig sväng runt här i helgen om jag kan låna en bil. Ska ta lite bilder också så Kim kan se hur allt är nu när han är kvar där nere i värmen.

I övriga nyheter så händer det inget i princip. Ska umgås en massa med Cecilia innan hon ska opereras. Gud förbjude att nått händer henne då men om det gör det så är jag iaf inte 500 mil bort. Det finns en massa saker att göra här hemma har jag märkt, i går fick jag hjälpa Björn med datorproblem och dessutom prata jag med syrran så i helgen får jag väll åka dit och hjälpa henne med hennes dator också.

Nu svamlar jag mest… Imorron blir det iaf TNM och jonas på morgonen och sen en sväng och titta till baren.

Om någon läser detta och dessutom vet var man kan köpa lite bandjärn (tror det heter så) till ett vettigt pris så hör av er. Behöver några meter till ett projekt.

Uncategorized

No Comments to “Hemma igen en sväng…”

Leave a Reply

(required)

(required)